NUEVA MODALIDAD DE ACTIVIDAD FÍSICA

PASA Y ADMIRA LO QUE PUEDE SER UNO CAPAZ DE HACER, CON EL CUERPO EN EL QUE TE HA TOCADO NACER........(eso sí, primero ponte en forma!!!)

lunes, 3 de noviembre de 2008

POWER POINT PARKOUR

Aqui os dejo una presentación de fotografias de gente practicando y entrenando algunos de los movimientos más conocidos en el "arte del desplazamiento". Estos tipos son auténticos "traceurs".


Parkour Pecha Kucha
View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: parkour)

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt wapo senyoreta!!

Interessant aplicació de la condició física, podriem dir que es la cara més urbana de l'activitat física, ja que utilitzen les construccions de l'home com a medi. Hem sembla molt interessant la mescla entre força, velocitat, resistència i elasticitat que aconsegeix aquesta gent.

Per un altra part, i desde el prisma d'un colegi, ens toca obrir els ulls als alumnes, ja que estan nutrint-se a mirar videos de parkour, però realment no veuen tot el treball que hi ha darrere d'aquestes imatges tan espectaculars. El parkour no es simplement que una persona qualsevol surt al carrer i comença a superar obstacles i a botar d'un lloc a un altre. Hem de fer vore als alumnes tot el que ha de reunir un esportista per practicar aquesta disciplina i quina es la progresió que es deu fer abans de saltar un mur relativament alt.

Ja per acabar, felicitar-te una vegada més per el blog i sugerir-te que ens arrimes una mica més si cal a aquestos esportistes; estaria be saber com entrenen, si combinen el gimnàs o qualsevol altra disciplina esportiva per a preparar-se, també seria interessant veure entrevistes a algun d'aquestos "Traceurs". Seria molt interessant veure la "cara B" del parkour.

Espere que continues deleitant-nos amb aquestos videos.

Pere.

Anónimo dijo...

Pere siempre está acertado con sus comentarios, es que este chico tiene coco eh? estoy totalmente de acuerdo con el tema del colegio, hay que trabajarlo mucho, mentalmente y fisicamente pq no olvidemos que hay muchísimo peligro detrás de estas prácticas, yo sinceramente no me atrevería a hacer una UD de parkour, jeje.
Saluditos!!